Wat doet SAM?

SAM biedt kwaliteit 

De advocaten die zich bij SAM hebben aangesloten hebben een passie voor hun vak. Aan de aangesloten advocaten worden kwaliteitseisen gesteld. Zij zijn allen aangesloten bij een specialistenvereniging, volgen jaarlijks 4 cursussen op hun vakgebied en publiceren en/ of verzorgen onderwijs over bestuurs- en omgevingsrecht. SAM biedt de advocaten een mogelijkheid om ontwikkelingen in de rechtspraak, wetgeving en literatuur gestructureerd met elkaar te delen en te bediscussiëren. Daarnaast houden de advocaten elkaar op de hoogte van door hen gesignaleerde, belangrijke actualiteiten. Resultaat is dat de advocaten van SAM up-to-date zijn èn blijven.

SAM werkt samen 

De advocaten van SAM werken samen, met elkaar maar ook voor en met u. De advocaten van SAM kunnen in grote en complexe zaken de juridische vraagstukken met elkaar bespreken of deze zaken samen oppakken. Uiteraard in overleg met en na toestemming van u. Daarnaast zijn de advocaten van SAM ook beschikbaar als klankbord voor u of uw medewerkers. Doordat zij samen met uw medewerkers zaken oppakken of uw medewerkers coachen, profiteert uw organisatie van de kennis van de advocaten van SAM zonder dat u de controle over uw zaak verliest. Ook behoort het werken tegen een vaste prijs tot de mogelijkheden. Zo houdt u zelf sturing over uw vraag èn de kosten.

SAM doet meer 

De advocaten van SAM delen hun kennis met u. Dat doen zij op verschillende manieren. Regelmatig verspreiden zij de digitale Omgevingsflits, waarin u leest over recente ontwikkelingen in het omgevingsrecht die voor de praktijk van belang zijn. Klik hier voor een overzicht van de reeds verschenen Omgevingsflitsen. De advocaten van SAM delen graag hun kennis met u en uw medewerkers. U kunt zich Inschrijven voor onze omgevingsflits. Dit is een maandelijkse nieuwsbrief met meest actuele informatie over het omgevingsrecht. Daarnaast geven de advocaten van SAM regelmatig cursussen en studiebijeenkomsten. Deelname aan deze bijeenkomsten is kosteloos. Klik hier voor een aankondiging van aankomende studiebijeenkomsten. Op verzoek verzorgen de advocaten van SAM ook bij u in huis een cursus op maat.